Medewerk(st)er Personeelsdienst, 19u

De vzw Christelijke Woon - en Zorgcentra staat in voor een competente en gemoedelijke zorgverlening aan 380 bewoners. Ze telt 240 medewerkers. De instelling omvat drie woon - en zorgcentra, twee centra voor kortverblijf, één dagverzorgingscentrum en 90 assistentiewoningen.

Uw functie 

Als personeelsmedewerk(st)er heeft u een afwisselende job waarbij u in eerste instantie zal instaan voor de selectie en recrutering van nieuwe medewerkers. Verder zal u ook meewerken aan diverse HR - projecten en administratieve ondersteuning bieden aan diverse projecten op vzw niveau. Afhankelijk van de projecten zal u vanauit één van de 3 campussen actief zijn.  U rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke HR voor HR-gerelateerde taken. Voor de niet HR-gerelateerde projecten rapporteert u aan de specifieke projectleider.

Profiel
Als medewerk(st)er personeelsdienst beschikt u over sterke communicatieve (verbaal en schriftelijk) en organisatorische vaardigheden. U beschikt over een goede kennis van de gangbare office - pakketten en bent administratief sterk onderlegd. Een bewezen ervaring in het voeren van sollicitatiegesprekken is een must. U kan zelfstandig werken en draagt discretie hoog in het vaandel.

Aanbod
Een vervangingscontract omwille van zwangerschap in een stabiele en kwaliteitsvolle organisatie. Een variabel uurrooster met afspraken. Verloning volgens barema. Opstartdatum is voorzien medio mei.

Functieomschrijving

Selectieprocedure
Indien u belang stelt, zend aub uw sollicitatie, met curriculum vitae aan Michel Vangronsveld, HR-verantwoordelijke, vzw CWZC, Engstegenseweg 3; 3520 Zonhoven.
Klik hier om vacatures [at] cwzc [dot] be (online) te solliciteren. 

Comments